Сумські поліцейські викрили чоловіка у незаконному зберіганні наркотиків

Возможно, это изображение 2 человека, люди стоят и в помещении

Правоохоронці знайшли пів кілограму канабісу вдома у мешканця одного із сіл Сумського району. Усе вилучене поліцейські направили на експертне дослідження, а за даним фактом відкрили кримінальне провадження.

До старшого дільничного офіцера поліції відділення поліції №4 (м. Суми) Сумського районного управління поліції надійшла інформація про те, що один з місцевих жителів села Нижня Сироватка, може займатися злочинною діяльністю.

У ході перевірки оперативної інформації, правоохоронці провели за місцем мешкання чоловіка санкціонований судом обшук. Під час якого в домогосподарстві останнього, поліцейські виявили речовину рослинного походження в подрібненому стані, зовні схожу на канабіс та пристрій для вживання наркотиків.

У ході розмови зловмисник стверджував, що готував її для власного вживання без мети збуту. Усе знайдене поліцейські вилучили та направили на експертне дослідження.

За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту».

Відділ комунікації поліції Сумської області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *