Три громади Сумщини зазнали обстрілів, пошкоджені приватні будинки

російські окупаційні війська 23 листопада знову обстріляли територію Сумської області, внаслідок чого є руйнування цивільної інфраструктури.
Про це повідомив голова Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький.

Протягом дня ворожих обстрілів зазнали Середино-Будська, Хотінська та Юнаківська громади. Окупанти били з самохідних артилерійських установок та інших видів артилерії.

У Середино-Будській громаді, внаслідок 15 прильотів на прикордонні, пошкоджені два приватні будинки, господарча споруда та паркан. У решті громад обійшлося без жертв і руйнувань.

Живицький зазначив, що росіяни завдали нових ударів по критичній інфраструктурі, через що в Сумах та області застосували аварійні вимкнення. Енергетики вже працюють над відновленням живлення, наголосив він.

Очільник ОВА також поінформував, що наразі жодних ударних угрупувань чи додаткового скупчення ворожих військ біля кордонів Сумщини не фіксується.

Окупанти регулярно обстрілюють Сумщину, хоча відступили з неї навесні. росія досі утримує деякі свої підрозділи у прикордонних районах Брянської та Курської областей. Але про створення в росії ударних формувань, які можуть знову наступати на Сумську область, українські посадовці поки що не повідомляли.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *