У Путивлі неповнолітній хлопець викинувся з вікна

У гуртожитку коледжу в місті Путивль сталася трагедія. Студент вистрибнув із 5 поверху будівлі. Про це нам повідомили читачі. У поліції Сумської області інформацію підтвердили додавши, що за наявною у них інформацією юнак зважився на вчинок через нерозділене кохання. 

Наразі очікуємо на офіційну інформацію від правоохоронців.

Оновлено

 20 грудня о 23.50 до поліції надійшло повідомлення про НП. Студент педагогічного коледжу вистрибнув із вікна п’ятого поверху гуртожитку, в якому мешкав. З травмами, не сумісними з життям, його було доставлено до реанімаційного відділення Путивльської лікарні. Наступного ранку, тобто о 9.20 21 грудня, стало відомо, що пацієнт 2004 р. н. помер.

Також нам розповіли в поліції, що йдеться про позитивну молоду людину, з благополучної сім’ї з одного із сіл району. Мати виховувала сина одна, але до виховання не було жодних питань. Юнак мріяв стати педагогом та вступив до профільного навчального закладу.

Що штовхнуло майбутнього вчителя, студента другого курсу на фатальний крок – розповів його друг, з яким вони жили у кімнаті. За словами юнака, загиблий дуже тяжко переживав розлуку з дівчиною і останнім часом ходив пригнічений та засмучений. Того злощасного вечора, коли його сусід ліг спати, він відчинив вікно і стрибнув.

За фактом НП відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 120 КК (доведення до самогубства).

Оксана Ковальова

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *