У Сумах “добрий чоловік” обікрав жінку

Жертвою зловмисників стали жительки Сумського та Тростянецького районів. Працівники поліції встановили особи крадіїв та вилучили викрадене майно.

В Сумах за допомогою до поліцейських звернулася 49-річна місцева жителька. Жінка розповіла, що декілька днів тому вона погано себе почувала, коли поверталася додому. Тоді до неї підійшов перехожий та запропонував свою допомогу. Вже вдома вона виявила зникнення з кишені мобільного телефону та грошей.

Встановити особу зловмисника вдалося розшуковцям Сумського відділу поліції. Чоловік замінив ім’я власниці гаджету на своє у особистому аккаунті телефону. Це і допомогло встановити зловмисника і розшукати його.

загрузка…

У Тростянці постраждала від рук крадія 34-річна місцева жінка. Зловмисником виявився її давній знайомий – раніше судимий 39-річний чоловік. Як встановили працівники поліції, злодій знав де власниця зберігає ключі від квартири та скористався її відсутністю вдома, проник всередину і викрав з оселі дорогий мобільний телефон.

У Сумах пояснили, до яких лікарів не можна записатися онлайн

Працівники поліції вилучили викрадені речі. А стосовно крадіїв відкрили кримінальні провадження за ч.1,2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *