У Сумах молодик потрощив десяток автівок, 3 банки та крамницю (відео)

Троща в середмісті Сум: там від рук молодика постраждали десяток автівок, кілька банків та крамниця. Заскочити на гарячому не встигали ні копи, ні власники розбитих автівок, бо той швидко тікав.

Затримати вандала вдалося завдяки описам перехожих. Як він пояснив свої дії поліції – у матеріалі ТСН.

Іномарки, вітчизняні, нові та не дуже – під гарячу руку молодика без розбіру потрапляли різні автівки. Камери спостереження зафіксували, як чоловік відривав бокові дзеркала у машин, бив ногами двері та трощив вікна. 

Власники пошкоджених машин не встигали заскочити кривдника на гарячому, бо той швидко тікав. І – знову продовжував трощити усе на своєму шляху.

Після автівок – перейшов на будівлі. Бруківкою розбив вікна у трьох банківських установах. Зрештою – почав жбурляти камені у вітрини магазинів.

Читати також: Сумчанка, що втопила немовля у відрі, залишилася на свободі

Експертиза ні алкоголю, ні наркотиків у чоловіка не виявила. Про причини вандалізму патрульним затриманий розповідати не захотів, але у скоєному зізнався. Згодом у відділку поліції пояснив – його довели. Мовляв, після сварки просто не витримали нерви.

За фактом хуліганства поліція відкрила кримінальне провадження. За нервовий зрив 32-річному винуватцю трощі загрожує до трьох років обмеження волі. А ще – доведеться відшкодовувати збитки, які потерпілі ще підраховують.

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *