У Сумах заради розваги п’яний молодик побив машину

Сумчанка Світлана Соловей у фейсбуці повідомила про те, що  заради розваги хуліган побив машину її батька. За словами сумчанки, вона намагається домогтися справедливості, але поки що у неї це не виходить.

“В сумах 11 червня о 4 ранку молодиком на підпитку було розтрощено автомобіль «Запорожець» який стояв по вулиці СКД! Зловмисника затримано (в бордовій футболці). Подивіться як поводиться він і його друзі, яких він відразу визвав для своєї пітримки!!! «Я хачу пасматреть твае видео – где видео?», кричала мені дівчина. То ось воно-дивись! Проснулась я від гучних звуків, схожих на постріли і побачила як знахабнілий молодик стрибав по капоту та криші нашого авто і бив нещадно ногами по лобовому склу. Завдяки рішучим діям сусідів зловмисника затримали, але він встиг нашкодити.

На Сумщині екс-керівника земресурсів району звинуватили в незаконній передачі у власність ділянки лісу

Поліція склала протокол і відвезла його у відділення. «Героя» звуть важинський Денис, 28 років, проживає на пл. Пришибська, 12. Подивіться уважно, може у вас чи ваших знайомих постраждав у дворі автомобіль, то маєте надію викрити кривдника! Що ви про це думаєте? Як домогтися відшкодування завданих збитків, бо поліція віддала справу дільничому інспектору, а той склав протокол та відписався, і все! Тож, отак безкарно можна робити що завгодно?”- написала сумчанка.

Відео можна подивитися тут – https://www.facebook.com/100011938336060/videos/828076057600331/  (або фото нижче)

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *