Увага! Шахрай у Facebook

До журналістів за допомогою звернулась жителька Київської області Ольга. Її обдурила людина на фото нижче. Він каже, что є жителем м.Глухів, хоча в профілі фейсбук інформація про те, що він, начебто, в живе в м.Київ.

Ось власне історія жінки.

«Нещодавно помер чоловік. А без нього важко тепер по господарству. Живу в райцентрі. Ось і вирішила придбати мопед. У Фейсбуці побачила оголошення. Подзвонила. Домовилися про передоплату в 500 гривень. Потім мені передзвонили і сказали, що потрібно переслати ще 1000 гривень. А у відповідь «глухівчани» обіцяли прислати чек із зазначенням ТТН »-розповідає жінка.

Шахраї вдало збули чужий товар на 200 000. Поліція розшукує “акторів”

 

Чек Ользі прислали з її ім’ям та адресою, а ось номера для відстеження товару не було.

“Ось тут-то я і запідозрила недобре. Передзвонила. Продавець просив переслати ще 100 гривень, аргументуючи тим, що його друг щось наплутав. Я попросила повернути відправлені мною гроші, мотивуючи тим, що угода скасовується. Гроші не повернули, телефон продавця не відповідає. У поліцію поки не зверталась ».

Аферисти продають в мережі Фейсбук меблі та мопеди за відносно невелику ціну. Мешканка Київської області повірила в порядність продавців, переслала передоплату, а товар так і не отримала.

Під постами «продавця» можна побачити коментарі людей, які попереджають про те, що покупець має справу з шахраєм. А це означає, що Ольга не єдина, кого обдурив цей “Іван”. І скоріш за все, фото в його профілі не справжнє як і інша інформація.

hlukhiv.info