Віталія Нюкіна, якого допомагали шукати користувачі соцмереж, знайшли мертвим

8 січня в групах соцмереж жителі Сумської області ділилися інформацією про зникнення молодої людини

“У Сумах зник чоловік. Його шукають рідні.

Зник 30 річний Віталій Володимирович Нюкін, вчитель в школі №7.

Зранку 7 січня чоловік пішов з дому та не повернувся. Телефонні номери не працюють. Останній раз його бачили о 12:20 біля готелю Суми. Він був одягнений в червону зимову куртку.

Якщо хтось бачив, або знає, де чоловік може знаходитися – родичі просять повідомити за телефонами: +380992388245, +380997745084 чи на лінію “102”

Співробітникам СБУ в Сумській області нагадали про необхідність дотримання ПДР [su_button url=”https://www.odindoma.sumy.ua/news/spivrobitnikam-sbu-v-sumskij-oblasti-nagadali-pro-neobhidnist-dotrimannja-pdr/” size=”4″]ЧИТАТИ [/su_button]

Через деякий час в соцмережах з’явилася інформаці про те, що молода людина, зовні схожа на Віталія, потрапила до лікарні міста Лебедин. І що, нібит,о в нього втрата пам’яті. Нібито його оглянули, та відпустили додому…

Буквально через годину з’явилася інша інформація про те, що Віталія, начебто, знайшли мертвим в Охтирці.

Ми звернулися до прес-служби ГУНП в Сумській області з проханням надати об’єктивну інформацію щодо ситуації з пошуком Віталія Нюкіна, щоб відсіяти фейкову інформацію що гуляє по соцмережах.

В поліції повідомили:

Поліція розслідує обставини смерті 30-річного сумчанина

Про зникнення свого сина до поліції обласного центру учора повідомила 57-річна сумчанка. За її словами, він 7 січня о 09:20 пішов з дому у справах, і додому не повернувся.
Правоохоронці отриману інформацію зареєстрували і в рамках відкритого кримінального провадження розпочали комплекс пошукових заходів.
Сьогодні у першій половині дня тіло зниклого чоловіка було виявлене неподалік монастиря на території Охтирського району. Слідчо-оперативна група поліції жодних ознак насильницької смерті не виявила. Попередньо, ймовірною причиною смерті могло стати загальне переохолодження організму.
Наразі слідчі дії по кримінальному провадженню тривають, призначено ряд експертних досліджень. Правоохоронці з‘ясовують причини та обставини, що призвели до передчасної смерті молодого чоловіка.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *