У Сумах відбувся чемпіонат України зі спортивної ходьби

У Сумах відбувся чемпіонат України зі спортивної ходьби на 20 км серед дорослих та молоді та відкритий чемпіонат міста зі спортивної ходьби. Змагання відбулися на проспекті імені Тараса Шевченка.

Серед жінок у категорії “молодь” сумчанка Аліна Ткач посіла третє місце, у цій же категорії у чоловіків Микола Рущак з Сум став першим. Серед чоловіків “бронзову” медаль виборов Сергій Світличний. Серед жінок у категорії “молодь” Аліна Ткач посіла третє місце, у цій же категорії у чоловіків Микола Рущак з Сум став першим і здобув “золоту” медаль.

Крім того, тут же відбувся відкритий чемпіонат міста Суми з легкої атлетики.

У віковій категорії до 14 років Євгенія Вдовитченко зі Степанівки виборола “Золото”, Сніжана Лишенко з Середино-Буди – “срібло”, Анастасія Чугай з Сум – “бронзу”. У віці 15-16 років Арина Ющенко та Анна Могиліна з Сум посіли перше та друге місця, Вікторія Маханьок з Середино-Були – третє. У віковій групі 17-18 років “золото” виборола Алла Олисеєнко зі Степанівки, “срібло” – Анна Скрипченко з Сум.

Читати також: У Сумах жінка застрягла між двома кіосками

Серед юнаків віком до 14 років “золото” виборов Іван Скіннік з Сум, “срібло” – Ілля Семенченко з Середино-Буди, “бронзу” – сумчанин Ярослав Гончар. У віці 15-16 років “золото” здобув Вадим Шевченко з Сум, “срібло” та “бронзу” вибороли “скороходи” зі Степанівки Сергій Лазоренко та Олексій Кравченко. У віковій групі 17-18 років Іван Книш, Владислав Семенов та Едуард Кравченко зі Степанівки посіли три призові місця.

У ветеранів-жінок сумчанки Тетяна Кривохижа показала “золотий” час, Віра Панаріна – “срібний”, Олена Дорошенко – “бронзовий”. Серед чоловіків перше місце посів сумчанин Ігор Федорченко, друге – лебединець Олександр Подвезько.

suspilne

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *