ДСНС оприлюднила перелік об’єктів Сумської області, де буде проводитися перевірка

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області опублікувала перелік більше 1000 об’єктів з масовим перебуванням людей, що підлягають перевіркам щодо стану техногенної та пожежної безпеки.

У 2019-2020 роках перевірці підлягає 1231 об’єкт Сумської області. Предметом перевірок стануть: додержання вимог ліцензійних умов провадження господарської діяльності з надання послуг і виконання робіт протипожежного призначення, додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки.

Батьківські viber-чати: користь яка іноді межує з божевіллям [su_button url=”https://www.odindoma.sumy.ua/publikacii/batkivski-viber-chati-korist-jaka-inodi-mezhuie-z-bozhevilljam/” size=”4″]ПЕРЕГЛЯНУТИ[/su_button]

Проведенню позапланових перевірок з питань техногенної та пожежної безпеки підлягають заклади, установи та організації з масовим перебуванням людей – дитячі садочки, школи, професійно-технічні та вищі навчальні заклади, гуртожитки, установи охорони здоров’я та соціального захисту населення, державні об’єкти критичної і транспортної інфраструктури.

Перелік об’єктів де буде проводитися перевірка  [su_button url=”https://sm.dsns.gov.ua/ua/Perelik-obektiv-scho-planuetsya-pereviriti-u-Sumskiy-oblasti.html” size=”4″]ПЕРЕГЛЯНУТИ[/su_button]

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *