Мер Тростянця Юрій Бова виштовхав зі свого кабінету журналістів

Міський голова Тростянця Юрій Бова у грубій формі виганяв зі свого кабінету журналістів газети “Тиждень”, які хотіли бути присутніми на нараді, яка там проходила.

Відео з інцидентом, де Юрій Бова веде себе не зовсім адекватно, оприлюднили у мережі.

На ньому чиновник, виганяючи журналіста, який хотів бути присутнім “у кабінеті, де відбувається дуже важлива подія” (яка не уточнив), переходив на російську мову, а під кінець розмови взагалі почав грубо штовхати чоловіка, який вів відеозйомку.

У Сумах сталася потрійна ДТП з вини водія маршрутки (фото)

Не виключено, що Юрій Бова вдався б до фізичного насилля над журналістами, якби не інші учасники наради, які стримували “збудженого” Тростянецького мера, пише –azimuth

Мер Тростянця Бова, якого звинувачують у корупції, не прийшов на суд, бо начебто був зайнятий

Міський голова Тростянця Юрій Бова намагається максимально відтягнути судовий процес, аби не отримати напередодні виборів статус корупціонера.

За дивним збігом обставин Юрій Бова саме того дня, коли розглядалися корупційні справи проти нього, поїхав до Києва на звіт Асоціації об’єднаних територіальних громад розказувати про діяльність платформи з бюджетних питань, яку він очолює.

У пояснювальній записці, яку надав суду, просить визнати це поважною причиною. Хоча, що може бути важливіше, ніж можливість відстояти свою “бездоганну” репутацію?..

загрузка…


Відтак розгляд справ перенесли, а для економії бюджетних коштів і часу, адміністративні впровадження взагалі об’єднали в одну справу.

До речі, 17 серпня суддя, яка керує справами, йде у відпустку й повернеться лише 4 вересня.

Не здивуємося, якщо на наступних засіданнях, принаймні до виборів, мер Тростянця також не буде присутній через “поважні справи”.

azimuth.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *