Міський голова Тростянця прокоментував 12 протоколів про корупцію

Усі 12 протоколів, з якими міський голова Тростянця Юрій Бова ознайомився, стосуються одного факту, який корупцією він не вважає. Про це Бова розповів Суспільному Суми.

Раніше депутат Тростянецької міськради Олександр Кетов опублікував документ, у якому йдеться про те, що 17 червня правоохоронці склали 12 протоколів про адмінпорушення, пов’язані з корупцією відносно Юрія Бови.

Міський голова розповів, що у протоколах ідеться про події 2020 року. Тоді громадська організація “Спорт Тростянеччини”, якою керує син мера – Руслан Бова – отримала від міської ради фінансування на різні заходи. Юрій Бова сказав, що ні він особисто, ні його син, який є депутатом міськради, не голосували за рішення виділити ці кошти.

 Читати також: Станом на 19 червня на Сумщині 77673 випадки COVID-19: нових за добу +19

Але, оскільки під рішенням міської ради та під іншими документами, які стосуються фінансування з бюджету громади, міський голова зобов’язаний ставити підписи, тепер йому і “закидають” справу про корупцію, сказав Бова.

Він також додав, що вважає справу замовною з боку своїх політичних опонентів і буде оскаржувати підозри, оскільки “кошти, виділені цій громадській організації, пішли на спортивні заходи, а залишок повернувся в бюджет громади”.

Суспільне

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *