На Сумщині сталося дві ДТП з потерпілими – поліція встановлює причини та обставини аварій

В обох випадках аварії сталися за участі мотоциклістів. В результаті потерпіли три особи, одна з яких – неповнолітня дівчина.

Перша ДТП сталася в обласному центрі учора, близько п‘ятої вечора. На вулиці Троїцькій водій позашляховика допустив зіткнення з мотоциклом, в результаті чого до лікарні з травмою лівої ноги потрапив водій двоколісника.

Друга аварія трапилася в Глухові, по вулиці Шевченка, учора після дев‘ятої вечора. В результаті зіткнення легковика та мотобайка потерпіли водій та пасажирка двоколісника. Обидва госпіталізовані в місцеву лікарню – у 23-річного хлопця травма руки, у 17-річної дівчини – важкі травми голови.

В поліції розпочаті перевірки причин та обставин аварій, за результатами яких будуть прийняті відповідні процесуальні рішення.
Правоохоронці закликають водіїв бути максимально уважними на дорогах, і завжди тримати на увазі, що від їх дій залежать життя і здоров‘я інших учасників дорожнього руху.

У Сумах поліція показала відео з місця ДТП за участю мотоцикліста

Беззаперечно дотримуйтесь Правил дорожнього руху, не перевищуйте швидкісний режим, за жодних обставин не сідайте за кермо у стані сп‘яніння, і пам‘ятайте: дорога не прощає неуважності та легковажності.
Будьте відповідальними і завжди щасливо повертайтеся додому.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *