Подробиці смерті 30-річного вчителя сумської школи №7 Віталія Нюкіна

Нові подробиці смерті 30-річного вчителя сумської школи №7 Віталія Нюкіна

На різдвяні свята Суми сколихнула новина про зникнення 30-річного вчителя музичної кафедри сумської спеціалізованої школи №7 Віталія Нюкіна. Він був талановитим вчителем і співаком, його любили й поважали діти та їх батьки, тому подія викликала великий суспільний резонанс.

Разом з матір’ю Віталія, яка звернулася до поліції, його друзі також намагалися шукати чоловіка за допомогою соцмереж. Подія обросла багатьма деталями й подробицями, не завжди достовірними. Серед іншого повідомлялося, що Віталія знайшли десь за містом без пам’яті, начебто він не міг говорити, привезли в лікарню, але лікарі відпустили його в такому стані. А 9 січня стало відомо про його смерть.

Як повідомили в СК ГУНП в Сумській області, про зникнення свого сина в поліцію обласного центра 8 січня повідомила 57-річна сучанка. За її словами, напередодні о 9.20 він пішов з дому в справах і не повернувся. Правоохоронці отриману інформацію зареєстрували та і рамках відкритого кримінального провадження почали розшук. 9 січня в першій половині дня тіло зниклого чоловіка знайшли неподалік монастиря на території Охтирського району. Слідчо-оперативна група поліції ніяких ознак насильницької смерті не виявила. Попередньо ймовірною причиною смерті могло стати загальне переохолодження організму. Наразі слідчі дії в рамках кримінального провадження продовжуються. Правоохоронці з’ясовують причини й обставини, які призвели до смерті молодого чоловіка.

Тож чи був Віталій Нюкін у лікарні, а якщо був, то в якій? Чи дійсно він втратив пам’ять і йому відібрало мову і через що це сталося? Чи став він жертвою злочину або ж байдужості лікарів?

Як стало відомо ВШ, загадкова історія молодого талановитого вчителя, якій раптом опинився біля стін монастиря в Охтирьскому районі, пояснюється наявністю в нього певних проблем зі здоров’ям. 8 січня його побачили біля монастиря місцеві жителі. Чоловік стояв навколішки й молився, верхній одяг лежав поруч. Його закутали в теплі речі, викликали швидку допомогу, яка доставила Віталія в лікарню в Охтирці. Але, відігрівшись, він відмовився залишатися в медичному закладі, повідомив лікарям,що в нього інші плани, і пішов. Медики не мають права силоміць утримувати пацієнтів, які не хочуть знаходитися в лікарні, навіть якщо з ними щось негаразд, тому вони нічого не змогли зробити.

Вранці чоловіка знайшли на тому ж місці, але вже мертвим. Яка нав’язлива ідея спонукала його повернутися до монастиря, ми вже не дізнаємось. Можна тільки глибоко поспівчувати його родині та друзям у їх тяжкій втраті. Адже, судячи з великої кількості коментарів в соцмережах і з відео, яке виклали в мережу його учні, Віталія дійсно всі любили…

Джерело – Ваш шанс

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *