Суд вирішив: будівництво біля 12-ї школи в Сумах – незаконне

Сьогодні, 3 лютого, Ковпаківський районний суд міста Суми розглянув справу за позовом Сумської міської ради та Сумської гімназії №1  про звільнення самовільно зайнятої земельної ділянки.  Мова йде про скандальну ділянку за адресою вулиця Засумська, 3, розташовану на території першої гімназії і 12-ї школи. Відповідачем у справі є Тетяна Василенко і ФОП Крамаренко Ольга Іванівна.

Чи розставить мерія в Сумах крапки над і в історії зі скандальним будівництвом? [su_button url=”https://www.odindoma.sumy.ua/misto/chi-rozstavit-merija-v-sumah-krapki-nad-i-v-istorii-zi-skandalnim-budivnictvom/” size=”4″]ЧИТАТИ[/su_button]

Суд вирішив зобов’язати відповідачів звільнити самовільно зайняту земельну ділянку та заборонив без письмової згоди Сумської міської ради будувати, у тому числі здійснювати нове будівництво, реконструкцію, реставрацію, капітальний ремонт будівель і споруд, на вказаній земельній ділянці. Рішення може бути оскаржене до Сумського апеляційного суду протягом тридцяти днів.

Нагадаємо: Ольга Крамаренко є донькою колишнього нардепа від «Батьківщини» Івана Сідельника. Останній був народним депутатом України 5-го і 6-го скликань від «Блоку Юлії Тимошенко», протягом 10 років очолював Сумську обласну організацію «ВО «Батьківщина». У 2010-му він був виключений із фракції «БЮТ» у Верховній раді за співпрацю із тодішньою коаліцією регіоналів.

sumy.today

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *